Magunkról

 

 

Teljesen magyar tulajdonban lévő futárszolgáltunk 1994-ben alakult, kiemelkedő hivatástudattal rendelkező kézbesítők és vezetők összefogásával. Az elmúlt két évtizedben 2 millió feletti megrendelést teljesítettünk, és több mint 90.000 partnerrel kerültünk kapcsolatba. Futáraink közel 10 millió kilométert tettek meg Ügyfeleink megbízásából.

Elsőként tettünk eleget a 2003. évi CI. posta törvényben foglalt bejelentési kötelezettségnek és kaptunk engedélyt szolgáltatásunkra. Elsőként tanúsították ISO9001 minőségirányítási rendszerünket. Megbízható és magas színvonalú szolgáltatásunknak köszönhetően mára több futárszolgálat bízta ránk ügyfelei kiszolgálását, és osztotta meg velünk tudását ezzel hozzájárulva piac meghatározó szerepünk növeléséhez. Partnereinknek, kollégáinknak köszönhetően rugalmas, egyedi megoldásokat kínáltunk egy jelentős piaci szereplő stabil hátterével, mely törekvésünket továbbra is szem előtt tartva fejlesztjük szolgáltatásunkat.

 

Biztosítás

A Runner Express futárszolgálat által szállított küldemények épségéért vállalt felelősséget a Generali-Providencia Biztosító Zrt.-vel kötött szállítmánybiztosítás garantálja.

Kötvényszám: 95141215900929200

A biztosítási a szállítások időtartamára, a küldemény felvételétől annak leadásáig érvényes, nettó 5 000 000 Ft értékig.

 

Általános információ rendszerünkről

A Runner Express futárszolgálat saját fejlesztésű bevetés-irányítási rendszert alkalmaz a szolgáltatás nyújtása során.

A rendszer a napi munkák nyomon követésére, adminisztrálására, ügyféladatbázis kezelésre, tarifaszámításra, valamint a futárok irányítására készült.

A rendszer gyakorlatilag a munka felvételétől a részletes számla elkészítéséig egy zárt, többszintű biztonsági megoldással védett alkalmazás. A rendszer ügyféladatbázis állományát jogosultsági korlátozások és az Internettől való fizikai elkülönítés biztosítja.
A rendszer tarifaszámításért felelős eleme a digitális Magyarország és Budapest térkép alapján készíttetett mátrix, mely kb. 3200 települést és Budapest 30.000 háztömbjét tartalmazza, és az útvonaltervező program, mely a rendszerbe felvitt címadatok alapján megtervezi a legrövidebb bejárási útvonalat (útvonal-optimalizálás).

 

Adatvédelem

A Runner Express futárszolgálat a szolgáltatás nyújtása során birtokába került adatokat, információkat bizalmasan kezeli, harmadik félnek sem közvetett, sem közvetlen formában nem közvetíti. Kivételt képeznek a jogszabályban előírt kötelezettségeink.

 

Üzletszabályzat
A hatályos jogszabályok alapján futárszolgálati tevékenység a posta törvényben meghatározott feltételek alapján a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH), mint felügyeleti szerv jóváhagyásával végezhető. A Runner Express futárszolgálat előírásoknak megfelelő Általános Szerződési Feltételeit az NHH jóváhagyta, a benyújtott kérelemre kapott jogerős határozat birtokában végzi futárpostai tevékenységét.

Nemzeti Hírközlési Hatóság

1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.,

levélcíme: 1525 Budapest, Pf. 75.,

tel: 06-1-457-7100,

e-mail: info@nhh.hu

Nemzeti Hírközlési Hatóság Budapesti Iroda

1133 Budapest, Visegrádi u. 100.,

levélcíme: 1386 Budapest 62, Pf. 997.,

tel.: 06-1-468-0500,

e-mail: uszi-budapest@nhh.hu